Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvitløk
1 stk
Gulrot
½ stk
Squash
1 stk
Lime
20 g
Peanøtter
1 pose
Koriander
300 g
Svin ytrefilet
200 ml
Kokosmelk
4 g
Grønnsaksbuljong
1 g
Chiliflak
1 ts
Sukker (steg 5)
Kok opp en mellomstor kjele med lettsaltet vann*. Skrell og finhakk ingefær [1/2 stk, 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Skjær squash [1/2 stk, 2P] og gulrot i 1 cm tykke terninger. Riv limeskall og skjær lime i båter. Grovhakk koriander og peanøtter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.
Skjær svinekam i 1 cm strimler på et eget skærebrett. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek svinestrimler i 1 min. Tilsett halvparten av soyasausen under omrøring og stek i ytterligere 1-2 min, til gjennomstekt. Overfør til en skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett ingefær, hvitløk og gulrot, og stek i 1-2 min. Tilsett squash og stek under omrøring i ytterligere 1-2min.
Kok nudler i 1 min, til nesten myke. Hell av vannet og drypp over en skvett olivenolje*.
Tilsett kokosmelk, grønnsaksbuljong, sukker* [1 ts | 2 ts], limeskall, en stor skvett limesaft og resterende soyasaus i stekepannen. Krydre med salt* og pepper*. Tilsett svinekjøtt og nudler, og bland godt.
Anrett svinestrimler og nudler i dype tallerkener. Topp med en skvett limesaft og peanøtter. Pynt med korianderblader og krydre med en liten klype chiliflak.