topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thainudler

Thainudler

med svinekjøtt og koriander

Tags:
Rask
Barnevennlig

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Fullkornsnudler

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

2 stk

Gulrot

½ stk

Squash

1 pose

Koriander

300 g

Svin ytrefilet

200 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier481 kcal
Energi (kj)2013 kj
Fett28.42 g
Mettet fett17.9 g
Karbohydrater16.06 g
Sukker11.7 g
Protein40.05 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp lettsaltet vann* i en mellomstor kjele. Skrell og finhakk ingefær [½ , 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Skjær squash [½ , 2P] og gulrot i 1 cm tykke terninger. Grovhakk koriander.


Stek kjøtt
2

Skjær kjøtt i 1 cm strimler. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Tilsett kjøtt og en klype salt* og pepper* stek i 2-3 min, eller inntil gjennomstekt. Overfør til en skål. 


Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett squash og gulrot, og stek i 1-2 min. Tilsett karripasta, ingefær og hvitløk og stek i 1-2 min, inntil velduftende. 


Kok nudler
4

Tilsett nudler i kjelen med kokende vann og kok i 1-2 min, inntil nesten myke. Hell vannet fra kjelen med nudler. Hvis ønskelig kan man tilsette en skvett olivenolje* for å unngå at nudlene klistrer seg til hverandre. 


Bland kjøtt og nudler
5

Tilsett kokosmelk, sukker* [½  ts | 1 ts] i stekepannen og senk til middels varme. Krydre med salt* og pepper*. Tilsett kjøtt og nudler, og bland godt sammen. 


Servér
6

Anrett thainudler i skåler. Pynt med koriander.