Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Fullkornsnudler
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvitløk
2 stk
Gulrot
½ stk
Squash
1 pose
Koriander
300 g
Svin ytrefilet
200 ml
Kokosmelk
30 g
Rød karripasta
½ ts
Sukker (steg 5)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
Kok opp lettsaltet vann* i en mellomstor kjele. Skrell og finhakk ingefær [½ , 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Skjær squash [½ , 2P] og gulrot i 1 cm tykke terninger. Grovhakk koriander.
Skjær kjøtt i 1 cm strimler. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Tilsett kjøtt og en klype salt* og pepper* stek i 2-3 min, eller inntil gjennomstekt. Overfør til en skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett squash og gulrot, og stek i 1-2 min. Tilsett karripasta, ingefær og hvitløk og stek i 1-2 min, inntil velduftende.
Tilsett nudler i kjelen med kokende vann og kok i 1-2 min, inntil nesten myke. Hell vannet fra kjelen med nudler. Hvis ønskelig kan man tilsette en skvett olivenolje* for å unngå at nudlene klistrer seg til hverandre.
Tilsett kokosmelk, sukker* [½ ts | 1 ts] i stekepannen og senk til middels varme. Krydre med salt* og pepper*. Tilsett kjøtt og nudler, og bland godt sammen.
Anrett thainudler i skåler. Pynt med koriander.