En kjapp italiensk klassiker som hele familien kommer til å elske. Spaghetti bolognese av kjøttdeig stekt med middelhavskrydder og buljong, hakkede tomater med hvitløk og løk og mornaysaus. Pyntes med italiensk ost, basilikum og frisk tomat. Buon appetito!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)
250 g
Kjøttdeig av storfe
4 g
Middelhavsdrøm
4 g
Kyllingbuljong
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
100 g
Mornaysaus
(Inneholder Melk)
2 stk
Tomat
10 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 pose
Basilikum
1 ss
Olivenolje (steg 2)
1 ts
Sukker (steg 3)
½ ts
Salt (steg 3)
Kok opp saltet vann i en stor kjele.
Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.
Hell ut vannet og la spaghettien ligge i kjelen.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at spaghettien er myk med litt tyggemotstand.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig, Middelhavsdrøm og kyllingbuljong i 4-5 min, eller til kjøttdeigen er brunet og gjennomstekt.
I mellomtiden, grovhakk tomat.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett hakkede tomater med hvitløk og løk og sukker [1 ts | 2 ts] til pannen med kjøtt og la putre i 2-3 min.
Tilsett mornaysaus.
Krydre med salt [1/2 ts | 1 ts].
Når spaghettien er ferdig kokt, bland den sammen med kjøttet.
Anrett spaghetti i skåler.
Topp med finrevet ost [1/2 pose, 2P].
Riv basilikumblader.
Pynt med frisk tomat og basilikum.