Varmende tortellingi- og kjøttdeigsgryte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Varmende tortellingi- og kjøttdeigsgryte

med spinat- og ricottafyll og basilikum

Varme gryteretter er perfekte på kalde kvelder. Vår variant består av tortellini med ricotta- og spinatfyll som får godgjøre seg i en fyldig kjøttsaus med gulrot. I tillegg blander vi en hjemmelagd pestosaus som gjør retten komplett.

Tags:
Tilberedning 10 min
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

1 pose

Basilikum

1 stk

Gulrot

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

½ ts

Salt til gryterett

3 dl

Vann til gryterett

1 ts

Sukker til gryterett

1 ss

Smør til gryterett

2 ss

Olje til pesto

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier959 kcal
Energi (kj)4012 kj
Fett49.9 g
Mettet fett18.7 g
Karbohydrater78.8 g
Sukker22.4 g
Protein45.7 g
Natrium830 mg

Framgangsmåte

1

Finhakk gulrot (uskrelt).

Finhakk basilikum.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig og gulrot, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

3

Tilsett hakkede tomater, vann, salt, smør, sukker og en stor klype pepper i stekepannen.

La småkoke i 4-5 min.

4

Vend tortellini og en klype salt og pepper i sausen. La småkoke i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.

5

I mellomtiden, bland basilikum, finrevet ost, olivenolje og en klype salt og pepper i en liten skål.

6

Anrett pastagryte i skåler og topp med basilikumpesto.