Varme gryteretter er perfekte på kalde kvelder. Vår variant består av tortellini med ricotta- og spinatfyll som får godgjøre seg i en fyldig kjøttsaus med gulrot. I tillegg blander vi en hjemmelagd pestosaus som gjør retten komplett.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
1 pose
Basilikum
1 stk
Gulrot
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
250 g
Kjøttdeig av storfe
¼ ts
Salt til kjøtt
½ ts
Salt til gryterett
3 dl
Vann til gryterett
1 ts
Sukker til gryterett
1 ss
Smør til gryterett
2 ss
Olje til pesto
Finhakk gulrot (uskrelt).
Finhakk basilikum.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kjøttdeig og gulrot, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
Tilsett hakkede tomater, vann, salt, smør, sukker og en stor klype pepper i stekepannen.
La småkoke i 4-5 min.
Vend tortellini og en klype salt og pepper i sausen. La småkoke i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.
I mellomtiden, bland basilikum, finrevet ost, olivenolje og en klype salt og pepper i en liten skål.
Anrett pastagryte i skåler og topp med basilikumpesto.