Tortelloni i kremet paprikasaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni i kremet paprikasaus

Tortelloni i kremet paprikasaus

med spinat og portobellosopp

Fersk tortelloni er en perfekt base for raske hverdagsretter. Den er ferdig på et blunk, og kan serveres med en rekke tilbehør. I denne retten vender vi al dente sopptortelloni i en kremet saus laget med creme fraiche, spinat, løk, hvitløk, portobellosopp og røkt paprikapulver. Raskt og enkelt, og samtidig fyldig og utrolig godt!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

150 ml

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

4 g

Røkt paprikapulver

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Portobello

1 stk

Hvitløk

½ stk

Løk

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

½ boks

Tomatpure

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier747 kcal
Energi (kj)3125 kj
Fett43.1 g
Mettet fett19.3 g
Karbohydrater66.1 g
Sukker12.3 g
Protein21.3 g
Natrium0.2 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk sopp.

Skyll spinat.

Stek sopp
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp og løk i 4-6 min, til myknet og gylne. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Kok tortelloni
3

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp. Hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag saus
4

Tilsett hvitløk, soyasaus [1/2 pose, 2P], tomatpure [1/2 boks, 2P] og røkt paprikapulver i stekepannen med sopp, og stek i 30 sek, til velduftende.

Senk til middels varme. Tilsett creme fraiche og pastavann, og la putre i 1-2 min, til noe tyknet.

Tilsett pasta
5

Vend pasta og spinat i saus rett før servering.

TIPS: Tilsett en skvett vann om pastaen ser tørr ut.

Server
6

Anrett tortelloni og saus i skåler.