Her frister vi med tortelloni fylt med spinat og ricotta, som vi blander i en fantastisk saus med sopp, purre, hvitløk, mornaysays og vår egen krydderblandning, Middelhavsdrøm. Vi topper vår kremete pasta med trøffelolje og gresskarkjerner, og serverer den med sprø og fersk ruccola.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
200 g
Sjampinjong
1 stk
Purre
100 g
Mornaysaus
(Inneholder Melk)
40 g
Ruccola
1 pakke
Gresskarkjerner
(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)
1 stk
Hvitløk
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
4 g
Middelhavsdrøm
8 ml
Trøffelolje
1 ss
Smør (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 4)
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'. Spar litt pastavann [1,5 dl | 3 dl], før du heller av resten av vannet. Tilsett en skvett olivenolje med pastaen om ønskelig.
TIPS: Pastavannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den har litt tyggemotstand i midten.
Skjær sopp i tynne skiver og overfør til en skål.
Skyll purre grundig. Del i to og skjær i tynne skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Skyll ruccola.
Smelt smør [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet. Krydre med en klype salt og pepper.
Tilsett purre, hvitløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og Middelhavsdrøm, og stek i ytterligere 2-3 min, eller til purren har blitt myk.
Tilsett mornaysaus, grønnsaksbuljong, tortelloni og pastavann. Bland alt forsiktig sammen i stekepannen. Kok i 1-2 min, eller til gjennomvarmt.
Anrett tortelloni i dype tallerkener.
Topp med ruccola og trøffelolje.
Strø over gresskarkjerner.