Toskansk-krydret kjøttdeigrigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toskansk-krydret kjøttdeigrigatoni

Toskansk-krydret kjøttdeigrigatoni

med grønnkål og basilikum

Dagens rett er en enkel og fyldig smaksbombe som vil mette alle magene i familien. Vi utforsker Middelhavets smaker i denne pastaretten. Vend rigatoni i en kremet saus med toskansk-krydret svinekjøttdeig, og topp med finrevet ost og basilikum.

Tags:
Rask
Superrask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

4 g

Middelhavsdrøm

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

4 g

Kyllingbuljong

50 g

Grønnkål

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 pose

Basilikum

50 g

Soltørkede tomater

250 g

Svinekjøttdeig

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier956 kcal
Energi (kj)3999 kj
Fett54.9 g
Mettet fett21.8 g
Karbohydrater74.8 g
Sukker10.5 g
Protein38.9 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kasserolle.

Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1,5 dl | 3 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek kjøttdeig
2

I mellomtiden, varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, Middelhavsdrøm og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i 4-5 min, eller til brunet.

Mens kjøttdeigen steker, grovhakk soltørket tomat og grønnkål.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
3

Tilsett grønnkål, soltørket tomat, matfløte [1/2 pakke, 2P], Mamas favoritt og kyllingbuljong, og la putre i 2-3 min.

Tilsett pastavann og bland sammen. La koke i 1-2 min, til tyknet.

Tilsett rigatoni, salt [1 ts | 2 ts] og pepper.

Server
4

Anrett rigatoni og kjøttdeig i skåler.

Topp med finrevet ost og basilikum.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image