Udonwok med svinekjøttdeig og sopp
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Udonwok med svinekjøttdeig og sopp

Udonwok med svinekjøttdeig og sopp

med ingefær-, kål- og sesamslaw

Er du gira på en rask og smaksrik nudelrett? Da må du prøve vår udonwok med stekt sjampinjong og svinekjøttdeig som får godgjøre seg i en umamismakende asiatisk woksaus. Vi frisker opp retten med en sprø slaw og gir det hele et lite kick med et dryss chiliflak på toppen.

Tags:
Superrask
Allergener:
Hvete
Gluten
Sulfitter
Sesam
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Udonnudler, tørkede

(Inneholder Hvete, Gluten)

150 g

Spisskål, skåret

2 ts

Ingefær

250 g

Svinekjøttdeig

½ pakke

Sjampinjong, skivet

1 g

Chiliflak

4 g

Kyllingbuljong

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 stk

Vårløk

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

10 ml

Sesamolje

(Inneholder Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til salat

2 dl

Spart nudelvann

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier843 kcal
Energi (kj)3528 kj
Fett45.8 g
Mettet fett13.2 g
Karbohydrater74 g
Sukker12.7 g
Protein33 g
Natrium617 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

I mellomtiden, riv ingefær (uskrelt) fint.

Bland spisskål, ingefær og salt i en mellomstor skål. Sett til side.

Spar litt pastavann i en kopp og hell av resten. Skyll nudler i kaldt vann.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Stek kjøtt
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, sopp og salt i 4-5 min, eller til sopp mykner.

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver. Tilsett vårløk, sesamolje og sesamfrø i skålen med kål, og bland godt.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
3

Tilsett kyllingbuljong, asiatisk woksaus, nudelvann og nudler i stekepannen. La småkoke i 1 min, eller til sausen tykner noe.

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis nudlene virker tørre.

Server
4

Anrett nudler og slaw i skåler.

Topp med chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.