topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kokoskarri

Vegetarisk kokoskarri

med udonnudler og koriander

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

I dag inviterer vi deg til å prøve vår smakfulle vegetariske kokoskarri med vegetardeig og fersk koriander! Vi vender nudlene i en karrisaus laget av kokosmelk, soyasaus og hvitløk, og topper retten med stekt vegetardeig, saltede peanøtter og et dryss av fersk koriander. Denne retten er en herlig smakseksplosjon!

Tags:
Plantebasert
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Bygg
Soya
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

200 ml

Kokosmelk

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

30 g

Rød karripasta

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 pose

Koriander

4 g

Mild Mahal

½ stk

Lime

1 g

Chiliflak

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Gulrot

1 pakke

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier854 kcal
Energi (kj)3572 kj
Fett46 g
Mettet fett19.9 g
Karbohydrater74.1 g
Sukker11.4 g
Protein30.3 g
Natrium225 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Kok opp en kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.

Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.

Skyll nudlene under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Bland chiliolje
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne, halve skiver.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skyll spinat. 

Finhakk eller press hvitløk.

Bland chiliflak, hvitløk, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten skål.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Stek vegetardeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig og gulrot i 4-5 minutter, eller til brunet.

Tilsett Mild Mahal og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og stek i ytterligere 30 sek, eller til velduftende.

Overfør til en skål.

Lag karrisaus
4

Varm olivenolje [1 ss | 2 ss] i samme stekepanne på middels varme.

Stek løk i 4-5 min, eller til myke.

Tilsett karripasta og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett kokosmelk, soyasaus og nudelvann, og bland sammen.

Senk til middels varme og la putre i 3-4 min.

TIPS: Tilsett en skvett vann om nødvendig.

Tilsett nudler
5

I mellomtiden, halver lime [1/2 stykk, 2P].

Grovhakk koriander og saltede peanøtter.

Rør inn nudler, spinat og en stor skvett limesaft i stekepannen rett før servering.

Server
6

Fordel nudlene i dype tallerkener.

Topp med vegetardeig, koriander og peanøtter.

Drypp over chiliolje.