Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
La deg friste av denne vegetariske, sunne og raske middagsretten som vi garanterer vil gjøre alle godmette! Vi lager en middelhavsinspirert pulled beans-kebab med herlige smaker og innbydende farger. Vi ovnsbaker oreganokrydrede poteter og rødbeter, pannesteker cajun-krydret pulled beans og rødløk, og blander sammen en frisk salat med tomat og gulrotbånd. Og ingen middelhavsrett uten yoghurt, som vi blander sammen med persille og hvitløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
500 g
Poteter
1 stk
Rødbete
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
½ stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
1 stk
Gulrot
1 pakke
Yoghurt
(Inneholder Melk)
½ g
Oregano, tørket
½ ss
Olivenolje (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 4)
½ dl
Vann (steg 4)
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet og rødbete (uskrelt) i 1 cm staver.
Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med oregano [1/2 pose, 2P] og en klype salt og pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, til møre.
I mellomtiden, finhakk persille. Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].
Bland yoghurt, persille, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Grovhakk tomat.
Finhakk salat.
Skrell gulrot til lange bånd med en skreller. Finhakk den resterende, innerste delen.
Skjær rødløk i 1 cm båter.
Når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen, varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek pulled beans, rødløk, Ay Cajun-ba, vann [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet.
I mellomtiden, bland tomat, gulrot, salat og en klype salt og pepper i en mellomstor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.
Anrett ovnsbakte grønnsaker på tallerkener.
Topp med pulled beans og salat.
Legg på en klatt persilleyoghurt.