Vegetarisk pulled beans-kebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled beans-kebab

Vegetarisk pulled beans-kebab

med pommes frites og urteyoghurt

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

La deg friste av denne vegetariske, sunne og raske middagsretten som vi garanterer vil gjøre alle godmette! Vi lager en middelhavsinspirert pulled beans-kebab med herlige smaker og innbydende farger. Vi ovnsbaker oreganokrydrede poteter og rødbeter, pannesteker cajun-krydret pulled beans og rødløk, og blander sammen en frisk salat med tomat og gulrotbånd. Og ingen middelhavsrett uten yoghurt, som vi blander sammen med persille og hvitløk.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Proteinrik
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

1 stk

Rødbete

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

½ stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

1 stk

Gulrot

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

½ g

Oregano, tørket

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier630 kcal
Energi (kj)2634 kj
Fett21.2 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater70.2 g
Sukker19.5 g
Protein39.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak grønnsaker
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og rødbete (uskrelt) i 1 cm staver.

Overfør til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med oregano [1/2 pose, 2P] og en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, til møre.

Lag persilleyoghurt
2

I mellomtiden, finhakk persille. Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Bland yoghurt, persille, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.

Forbered grønnsaker
3

Grovhakk tomat.

Finhakk salat. 

Skrell gulrot til lange bånd med en skreller. Finhakk den resterende, innerste delen.

Skjær rødløk i 1 cm båter.

Stek grønnsaker
4

Når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen, varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek pulled beans, rødløk, Ay Cajun-ba, vann [1/2 dl | 1 dl], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i 3-4 min, eller til brunet. 

 

Lag salat
5

I mellomtiden, bland tomat, gulrot, salat og en klype salt og pepper i en mellomstor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. 

Server
6

Anrett ovnsbakte grønnsaker på tallerkener.

Topp med pulled beans og salat.

Legg på en klatt persilleyoghurt.