Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Aubergine
½ stk
Squash
300 g
Poteter
1 stk
Hvitløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
100 g
Gresk salatost
(Inneholder Melk)
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
30 g
Calabresepesto
2 ss
Olivenolje (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær aubergine og squash på langs i 1 cm skiver. Skjær poteter i båter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje* på potetene og krydre med en klype salt* og pepper*. Drypp en skvett olivenolje* på aubergine og squash, krydre med Mammas favoritt og en klype salt* og pepper*. Bak i ovnen i 20-25 min. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P.
Press eller finhakk hvitløk. Bland hvitløk, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og en klype salt* i en liten skål.
Bland calabrese pesto [½ pakke, 2P], creme fraiche [½ pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Skjær baguette i midten på langs, når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen. Smør baguette med hvitløksolje og bak på rist i ovnen i 7-8 min.
Skjær tomat i skiver. Fjern forsiktig blad fra salat. Smuldre salatost med en gaffel.
Dryss salatost på brød. Topp med ovnsbakt aubergine og squash, salat, tomat og calabresesaus. Lukk sandwich og server med poteter og aioli ved siden av.