topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-stekt svinefilet

BBQ-stekt svinefilet

med krydret maisbulgur og epleslaw

Bli med en snartur inn på det amerikanske kjøkkenet der vi lager en lynrask pannestekt svinefilet stekt i BBQ-saus. Som tilbehør kan vi friste med cajunkrydret bulgur blandet med mais og smør samt en fyldig, men frisk salat med eple, gresskarkjerner, rømme og majones. Skikkelig enkelt å lage, skikkelig gode smaker!

Tags:
Superrask
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Hvete
Gluten
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Kyllingbuljong

1 boks

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Eple

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 pakke

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 3)

1 ss

Smør (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier738 kcal
Energi (kj)3086 kj
Fett34.3 g
Mettet fett12 g
Karbohydrater59.4 g
Sukker23.3 g
Protein47.5 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp vann [2,5 dl | 4,5 dl] i en mellomstor kjele.

Tilsett bulgur, Ay Cajun-ba og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Senk varmen til middels.

La putre under lokk i 9-10 min, eller til mørt. 

Lag salat
2

I mellomtiden, hell væske fra mais.

Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Bland strimlet salat, eple, gresskarkjerner, rømme, majones, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en stor skål. 

Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i skiver (1 per person) og krydre med en klype salt.

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på høy varme.

Stek kjøtt i 1-2 min på en side.

Snu og tilsett BBQ-saus, kyllingbuljong, vann [1/2 dl | 1 dl] og en klype pepper. Stek videre i 2-3 min, eller til kjøttet er gjennomstekt.

Rør inn mais og smør [1 ss | 2 ss] i kjelen med bulgur.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det ikke lenger er rosa i midten. 

Server
4

Anrett bulgur, kjøtt og salat på tallerkener.

Drypp BBQ-saus over kjøttet.