Denne kremede kyllingretten med gyllenstekt gnocchi er rask å lage og smaker fantastisk. Kyllingen tilberedes med cherrytomater i en fyldig saus med calabresepesto og matfløte, serveres med gnocchi og toppes med ost og solsikkekjerner.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
60 g
Calabresepesto
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
60 g
Spinat
20 g
Solsikkefrø
(Kan inneholde Sesam, Nøtter, Peanøtter)
4 g
Kyllingbuljong
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
300 g
Kyllingbryst
350 g
Gnocchi
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)
125 g
Cherrytomater
1 ss
Olje til gnocchi
¼ ts
Salt til gnocchi
¼ ts
Salt til kjøtt
1 dl
Vann til saus
¼ ts
Salt til saus
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller til gylne. Bruk flere stekepanner ved behov.
Krydre med salt og en klype pepper.
TIPS: Tilsett mer olivenolje om gnocchien setter seg fast i pannen.
TIPS: Gnocchien trenger ikke å kokes før steking.
I mellomtiden, halver cherrytomater.
Skyll spinat.
Skjær et snitt i den tykke delen av kyllingfileten, uten å skjære helt gjennom. Åpne fileten som en bok.
Krydre med salt, Mamas Favoritt og en klype pepper.
Varm opp en skvett olivenolje i en ny stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling i 2-3 min på hver side, eller til brunet.
Tilsett cherrytomter i stekepannen med kylling og stek i 1-2 min.
Tilsett kyllingbuljong, matfløte, calabresepesto, vann, salt og en klype pepper. Senk til middels varme og la småkoke i 4-5 min, eller til noe tyknet.
Tilsett spinat i sausen rett før servering, og rør om til den mykner.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Anrett gnocchi i dype tallerkener og øs over saus.
Topp med kylling, og garner med finrevet ost og solsikkekjerner.