Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 stk
Løk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Hvitløk
½ stk
Paprika
300 g
Portobello
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
15 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
4 g
Middelhavsdrøm
7.5 ml
Balsamico
50 g
Kremet pestodressing
½ ts
Salt (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Sett oven på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter og løk i 2 cm terninger. Finhakk halvparten av spinaten. Press eller finhakk hvitløk. Del paprika i to, fjern frø og skjær i 1 cm strimler [1/2 stk, 2P].
Krydre innsiden av soppen med salt* og pepper*. Bland hakket spinat, hvitløk, riccota, halvparten av revet hardost og salt* [1/2 ts | 1 ts] i en liten bolle. Fyll sopp med spinat- og riccotamix. Topp sopp med panko [1/2 stk | 2P] og resterende revet hardost.
Plasser poteter og løk på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med Middelhavsdrøm, en klype salt* og pepper*. Bland godt. Plasser fylte sopp på stekebrettet og stek i 20-25 min, eller inntil potetene er gylne og sopp gjennomstekt. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P.
Pisk olivenolje* [1 ss | 2 ss], og balsamico [1/2 stk, 2P] sammen i en mellomstor bolle. Krydre med salt* og pepper*.
Bland paprika og resterende spinat i bollen med vinaigrette, når sopp har 1-2 min igjen i ovnen.
Anrett gratinert sopp, poteter, salat og pestodressing på tallerkener.