Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Svin ytrefilet
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
2 stk
Eple
1 pose
Dill
150 g
Spisskål, skåret
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Hvitløk
4 dl
Vann (steg 2)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Krydre svinemørbrad med salt* og oregano. Tilsett i stekepannen og stek i 1-2 min, vend underveis så alle sider blir brunet. Overfør til stekebrett med bakepapir. Tilsett hvitløksfedd til samme stekebrett. Stek øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skjærebrett og dekk til med sølvpapir inntil servering. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La simre i 12-15 min, eller inntil bløte men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell overskytende vann fra.
Finhakk dill. Del fersken i to, fjern stein og skjær i tynne skiver.
Bland kålmix, en klype salt* og en skvett olivenolje* i en mellomstor bolle. Masser med hendene i 30 sek inntil myknet. Tilsett fersken.
Når kjøttet er ferdig, press hvitløkfedd ut av skallet og bland med yoghurt, dill (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper*.
Skjær svinemørbrad i 3 cm tykke skiver. Anrett perlecouscous i skåler, topp med salat, kjøtt og dillyoghurt. Pynt med resterende dill og en klype pepper*.