topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med kremet pestodressing & potetbåter

Tags:
Vegetar
Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Løk

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

15 ml

Balsamico

2 stk

Briochebrød

1 stk

Tomat

30 g

Grønn pesto

(Inneholder Melk, Sulfitter)

200 g

Halloumi

30 g

Salatblanding

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Vann (steg 3)

etter behov

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier786 kcal
Energi (kj)3289 kj
Fett48.7 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater53.87 g
Sukker10.4 g
Protein30.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag potetbåter
1

Forvarm ovnen til 240°/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm båter. Fordel potetbåtene på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en smule olivenolje*  og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland sammen og stek på øverste hylle i ovnen i 25-30 min, eller inntil gyldne.

Forbered halloumi
2

Skjær halloumi i tynne skiver (3 per person). Skjær løk og tomat i tynne skiver.

Karamelliser løk
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels varme. Stek løk under omrøring i 5-6 min. Tilsett balsamico, vann* [2 ss | 4 ss] og en klype sukker* i pannen og rør godt rundt. Stek i 3-5 min inntil løken er mørk og klissete. Overfør til en liten bolle og vask stekepannen.

Lag pestodressing
4

Bland pesto og majones i en liten skål. 


Stek halloumi
5

Varm burgerbrød i ovnen i 3 min, når det er 5 min igjen av steketiden til potetbåtene. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side. 


Servér
6

Skjær burgerbrød i to og smør med kremet pestodressing. Fyll med salatmix, tomat, halloumi og karamellisert løk. Serveres med potetbåter og resterende salat dryppet med en smule olivenolje* ved siden av.