topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet bacontortelloni

Kremet bacontortelloni

med stekt squash og fersk basilikum

Alt som er kremet er godt! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Vi blander pastaen i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Vi serverer retten med chili, fersk basilikum og enda mer bacon!

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

1 stk

Squash

1 stk

Hvitløk

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier886 kcal
Energi (kj)3707 kj
Fett50 g
Mettet fett21 g
Karbohydrater71.9 g
Sukker16.9 g
Protein34.4 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Rist bacon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15-18 min, til gyllen og sprø.

Forbered grønnsaker
2

Skjær tomat og squash i 1 cm terninger. Press eller finhakk hvitløk.

Stek tomat og squash
3

Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek tomat og squash under omrøring i 4-5 min, til mør. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Tilsett hvitløk og pasta
4

Tilsett hvitløk og pasta og stek i 1-2 min.

Kok pasta
5

Senk til middels varme og tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann* [2 ss | 4 ss], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og finrevet ost. Kok i 1-2 min, til sausen har tyknet litt og pastaen er ‘al dente’. Tilsett halvparten av bacon og bland sammen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt men fremdeles har litt tyggemotstand. 

Servér
6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med resterende bacon. Strø over en klype chiliflak og basilikumblader. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt!