Alt som er kremet er godt! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Vi blander pastaen i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Vi serverer retten med chili, fersk basilikum og enda mer bacon!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
1 stk
Squash
1 stk
Hvitløk
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 g
Chiliflak
1 pose
Basilikum
1 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Vann (steg 5)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15-18 min, til gyllen og sprø.
Skjær tomat og squash i 1 cm terninger. Press eller finhakk hvitløk.
Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek tomat og squash under omrøring i 4-5 min, til mør. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Tilsett hvitløk og pasta og stek i 1-2 min.
Senk til middels varme og tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann* [2 ss | 4 ss], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og finrevet ost. Kok i 1-2 min, til sausen har tyknet litt og pastaen er ‘al dente’. Tilsett halvparten av bacon og bland sammen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt men fremdeles har litt tyggemotstand.
Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med resterende bacon. Strø over en klype chiliflak og basilikumblader. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt!