Alt som er kremet er godt! Vi gjør det enkelt i dag med spinat- og ricottafylt tortelloni toppet med bacon. Vi lager en kremet saus med stekt squash, tomat, fløte, bacon og ost. Strø chiliflak og fersk basilikum over og nyt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
1 stk
Squash
1 stk
Hvitløk
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 g
Chiliflak
1 pose
Basilikum
1 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Vann (steg 5)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen i 15-18 min, til gyllen og sprø.
Skjær tomat og squash i 1 cm terninger. Press eller finhakk hvitløk.
Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme. Stek tomat og squash under omrøring i 4-5 min, til mør. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Tilsett hvitløk og pasta og stek i 1-2 min.
Senk til middels varme og tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann* [2 ss | 4 ss], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og finrevet ost. Kok i 1-2 min, til sausen har tyknet litt og pastaen er ‘al dente’. Tilsett halvparten av bacon og bland sammen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt men fremdeles har litt tyggemotstand.
Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med resterende bacon. Strø over en klype chiliflak og basilikumblader. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt!