Alt som er kremet er godt, og denne pastaretten skuffer ikke! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Pastaen blandes i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Deretter topper vi alt med chili, fersk basilikum og litt mer bacon! Denne retten smaker også fantastisk dagen etter, hvis det blir igjen litt rester.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
1 stk
Squash
1 stk
Hvitløk
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 g
Chiliflak
1 pose
Basilikum
1 dl
Vann (steg 5)
¼ ts
Salt (steg 3)
Varm opp en stekepanne til middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, eller til gyllen.
Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.
Skjær tomat og squash i 1 cm terninger.
Press eller finhakk hvitløk.
Varm opp en skvett olivenolje (hvis nødvendig) i en stor stekepanne på høy varme.
Stek tomat og squash krydret med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper under omrøring i 4-5 min, til mør.
Tilsett hvitløk og pasta og stek i 1 min.
Senk til middels varme og tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og finrevet ost. Kok i 3-4 min, til sausen har tyknet litt og pastaen er ‘al dente’.
Tilsett halvparten av bacon og bland godt.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt men fremdeles har litt tyggemotstand.
Anrett pasta i dype tallerkener.
Topp med resterende bacon.
Strø over en klype chiliflak og basilikumblader.
TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt.