Alt som er kremet er godt, og denne pastaretten skuffer ikke! Vi gjør det enkelt i dag med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Pastaen blandes i en kremet saus med squash, tomat, fløte, bacon og ost. Deretter topper vi alt med chili, fersk basilikum og litt mer bacon! Denne retten smaker også fantastisk dagen etter, hvis det blir igjen litt rester.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
1 stk
Squash
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 g
Chiliflak
1 pose
Basilikum
1 dl
Vann (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Skjær tomat og squash i 2 cm biter.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon, squash og tomat i 4-5 min, eller til baconet er gjennomstekt og squashen mør.
Senk varmen til middels og tilsett tortelloni. Stek videre i 1 min.
Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], kyllingbuljong, Mamas Favoritt og salt [1/4 ts | 1/2 ts].
Kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er ferdig, men at den fremdeles har litt tyggemotstand.
Anrett pasta i dype tallerkener.
Topp med finrevet ost og en klype chiliflak.
Pynt med basilikumblader.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.