topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet bacontortelloni

Kremet bacontortelloni

med stekt squash og basilikum

Vi liker alt som er kremet! I dag gjør vi det enkelt, med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Vi vender pastaen i en kremet sause med squash, tomater, fløte og bacon, og topper retten med chiliflak, basilikum og revet ost.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Superrask
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g

Bacon, terninger

1 stk

Squash

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier796 kcal
Energi (kj)3330 kj
Fett42.2 g
Mettet fett19.8 g
Karbohydrater68.2 g
Sukker13.4 g
Protein33 g
Natrium392.6 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek bacon og squash
1

Grovhakk squash.

Skyll spinat.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon og squash i 4-5 min, inntil bacon er gjennomstekt og squash er myk.

Tilsett tortelloni
2

Senk til middels varme. Tilsett tortelloni og stek i 1 min.

Lag saus
3

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], kyllingbuljong, Mamas favoritt og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

La putre i 3-4 min, til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.

Bland inn spinat til den mykner rett før servering.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Server
4

Anrett pastaen i skåler.

Topp med revet ost, og strø over chiliflak og basilikumblad.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.