Vi liker alt som er kremet! I dag gjør vi det enkelt, med tortelloni fylt med spinat og ricotta. Vi vender pastaen i en kremet sause med squash, tomater, fløte og bacon, og topper retten med chiliflak, basilikum og revet ost.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
140 g
Bacon, terninger
1 stk
Squash
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 g
Chiliflak
1 pose
Basilikum
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 dl
Vann (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Grovhakk squash.
Skyll spinat.
Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon og squash i 4-5 min, inntil bacon er gjennomstekt og squash er myk.
Senk til middels varme. Tilsett tortelloni og stek i 1 min.
Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], vann [1 dl | 2 dl], kyllingbuljong, Mamas favoritt og salt [1/4 ts | 1/2 ts].
La putre i 3-4 min, til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.
Bland inn spinat til den mykner rett før servering.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
Anrett pastaen i skåler.
Topp med revet ost, og strø over chiliflak og basilikumblad.
TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.