Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)
40 g
Finrevet ost
1 stk
Purre
2 stk
Hvitløk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
4 g
Hvitløksflørt
4 g
Kyllingbuljong
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
½ ts
Salt (steg 5)
Kok opp vann* i en gryte med en klype salt*. Skjær purreløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skyll spinat under kaldt vann* i et dørslag. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger.
Kok spagetti i 7-9 min, eller til den er “al dente”. Spar litt av pastavannet [1/2 dl | 1 dl], og hell resten fra. Bland spagetti med en skvett olivenolje* i gryten.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og stek i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør deretter til en liten skål.
Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purreløk og tomat, og stek videre i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte, krydderblanding, grønnsaksbuljong og en skvett pastavann, og la simre i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer pastavann hvis sausen er for tykk.
Tilsett spinat, spagetti og salt* [1/2 ts | 1 ts]. Smak til med pepper*.
Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med pangrattato. Dryss over revet ost.