Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, sjampinjong og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
1 stk
Squash
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, terninger
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
200 g
Sjampinjong
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
4 dl
Vann (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
Kok opp en kjele med vann [4 dl | 8 dl], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og grønnsaksbuljong.
Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la småkoke i 12-15 min, eller til al dente.
Hell av vannet og sett til side.
I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Del løk i to og skjær i tynne skiver.
Skjær sjampinjong i tynne skiver.
Skjær squash i 1 cm biter.
Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Finhakk basilikum.
Varm opp en stor stekepanne på høy varme.
Stek bacon og sopp i 2-3 min, eller til gyllent.
Senk til middels høy varme. Tilsett løk, hvitløk og squash, og stek i ytterligere 3-4 min.
Tilsett soyasaus og krydre med en stor klype salt og pepper.
Ha stekepannen på middels høy varme. Tilsett ferdig perlecouscous og matfløte [½ pakke, 2P].
Tilsett spinat og rør til spinaten faller litt sammen. Krydre med en klype salt og pepper.
Anrett perlecouscous med grønnsaker og bacon i dype tallerkener og pynt med basilikum.