Krydret kylling med grønnsakscouscous og hvitløksyoghurt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Saha-Ras
100 g
Couscous
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Tomat
1 pose
Bladpersille
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
1 stk
Hvitløk
2 g
Spisskummin, støtt
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
½ stk
Sitron
1 ss
Olivenolje (steg 2)
2.5 dl
Vann (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 1)
½ ts
Salt (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær squash i 2 cm halvmåner.
Skjær rødløk i 2 cm båter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper og spisskummin. Bland godt. Bak i ovnen i 20-30 min, til mør.
Kok opp en kjele med vann [2,5 dl | 5 dl].
Tilsett couscous, olivenolje [1 ss | 2 ss] og salt [1/2 ts | 1 ts] og rør. Sett på lokk og fjern fra varmen. La stå i 5 min, eller til vannet har absorbert. Rør opp med en gaffel.
Bland kylling, Saha-Ras og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling under omrøring i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Skjær tomat i 2 cm biter. Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.
Grovhakk persille. Finhakk eller press hvitløk.
Bland yoghurt, en skvett sitronsaft, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland tomat og spinat med couscous.
Anrett couscous i dype tallerkener.
Topp med kylling og hvitløksyoghurt.
Pynt med persille.