Krydret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kylling

Krydret kylling

med grønnsakscouscous og hvitløksyoghurt

Krydret kylling med grønnsakscouscous og hvitløksyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Strimlet kyllingbryst

4 g

Saha-Ras

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Rødløk

1 stk

Squash

1 stk

Tomat

1 pose

Bladpersille

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 stk

Hvitløk

2 g

Spisskummin, støtt

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

½ stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

2.5 dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier537 kcal
Energi (kj)2247 kj
Fett14.4 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater46.1 g
Sukker7.7 g
Protein47.8 g
Natrium0.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær squash i 2 cm halvmåner. 

Skjær rødløk i 2 cm båter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper og spisskummin. Bland godt. Bak i ovnen i 20-30 min, til mør. 

Kok couscous
2

Kok opp en kjele med vann [2,5 dl | 5 dl].

Tilsett couscous, olivenolje [1 ss | 2 ss] og salt [1/2 ts | 1 ts] og rør. Sett på lokk og fjern fra varmen. La stå i 5 min, eller til vannet har absorbert. Rør opp med en gaffel.

Krydre kylling
3

Bland kylling, Saha-Ras og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål.

Stek kylling
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling under omrøring i 4-5 min, eller til gjennomstekt og brunet.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland sammen
5

Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann. 

Skjær tomat i 2 cm biter. Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.

Grovhakk persille. Finhakk eller press hvitløk. 

Bland yoghurt, en skvett sitronsaft, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål. 

Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland tomat og spinat med couscous.

Server
6

Anrett couscous i dype tallerkener.

Topp med kylling og hvitløksyoghurt.

Pynt med persille.