En fargerik og lekker salat laget med spinat, tomat, rødløk, paprika og bulgur som toppes med sprø mandler. Vi steker kylling med Saha-Ras, en krydderblanding som byr på en fantastisk smakskalvakade. Hummusdressingen gjør retten komplett.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Saha-Ras
2 stk
Tomat
300 g
Kyllingbryst
1 stk
Paprika
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Sitron
100 g
Hummus
(Inneholder Sesam)
½ stk
Rødløk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
4 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Vann (steg 4)
Kok opp en kjele med saltet* vann* [4 dl | 8 dl]. Kok bulgur i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og la bulguren hvile i kjelen. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.
Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær sitron i båter. Finhakk rød paprika. Skyll og grovhakk spinat. På et nytt skjærebrett, legg en hånd på kyllingbryst og bruk en skarp kniv for å dele den i to horisontalt.
Bland kylling, Saha-Ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland godt. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Bland hummus, en skvett sitronsaft, vann* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og en stor klype pepper* i en skål.
Bland spinat, tomat, rødløk, rød paprika, en skvett sitronsaft og bulgur i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig. Bland godt. Smak til med salt* og pepper*. Skjær kylling i passende skiver.
Anrett kylling og bulgursalat på tallerkener. Press over en skvett sitronsaft. Server hummusdressing på siden.