Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Saha-Ras
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
150 g
Spisskål, skåret
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
100 g
Couscous
(Inneholder Gluten, Hvete)
1 stk
Appelsin
20 g
Mandler
(Inneholder Nøtter)
1 stk
Gulrot
300 g
Svin ytrefilet
2.5 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Varm opp smør* og olivenolje* i en mellomstor kjele på middels høy varme. (WM: står ikke menge smør/olje). Tilsett hvitløk og gulrot. Stek inntil hvitløk er velduftende, 1-2 min. Tilsett vann* [2 ½ dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt rundt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller inntil vannet er absorbert. Rør rundt med en gaffel, og tilsett halvdelen av persille.
Grovhakk mandler. Skjær enden på appelsinene av og skrell med en skarp kniv. Del appelsin i to og fjern det hvite fruktkjøttet. Skjær appelsin i 2 cm terninger. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten bolle.
Skjær kjøtt i 3 cm strimler. Bland kjøtt, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en mellomstor bolle. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøtt i 2-3 min, eller inntil gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Bland kål, olivenolje* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Masser kål med hendene i 30 sek.
Bland ferdig couscous med kål.
Anrett couscous og schnitzel i skåler eller dype tallerkener. Øs over med yoghurt og topp med appelsinsalsa.