Nord-Afrikansk svinekam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nord-Afrikansk svinekam

Nord-Afrikansk svinekam

med fargerik grønnsakscouscous og saftig appelsinsalsa

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Appelsin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

1 stk

Gulrot

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier632 kcal
Energi (kj)2643 kj
Fett20.24 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater58.83 g
Sukker15.5 g
Protein49.71 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag couscous
1

Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk persille. Riv gulrot (uskrellet). Varm opp smør* og olivenolje* i en mellomstor kjele på middels høy varme. (WM: står ikke menge smør/olje). Tilsett hvitløk og gulrot. Stek inntil hvitløk er velduftende, 1-2 min. Tilsett vann* [2 ½ dl | 5 dl] og kyllingbuljong. Kok opp. Tilsett couscous og en skvett olivenolje* og rør godt rundt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller inntil vannet er absorbert. Rør rundt med en gaffel, og tilsett halvdelen av persille. 


Lag appelsinsalsa
2

Grovhakk mandler. Skjær enden på appelsinene av og skrell med en skarp kniv. Del appelsin i to og fjern det hvite fruktkjøttet. Skjær appelsin i 2 cm terninger. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en liten bolle. 


Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i 3 cm strimler. Bland kjøtt, Saha-ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en mellomstor bolle. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøtt i 2-3 min, eller inntil gjennomstekt. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.


Forbered kål
4

Bland kål, olivenolje* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og pepper* i en stor bolle. Masser kål med hendene i 30 sek. 


Bland couscous og kål
5

Bland ferdig couscous med kål. 


Servér
6

Anrett couscous og schnitzel i skåler eller dype tallerkener. Øs over med yoghurt og topp med appelsinsalsa.