Ost- og sennepspanert kyllingbryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepspanert kyllingbryst

Ost- og sennepspanert kyllingbryst

med ovnsbakte rotgrønnsaker og persilledressing

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

300 g

Kyllingbryst

1 stk

Pastinakk

25 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

2 stk

Gulrot

2 stk

Rødbete

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier459 kcal
Energi (kj)1920 kj
Fett11.33 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater44.07 g
Sukker23.9 g
Protein43.38 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak rotgrønnsaker
1

Forvarm ovnen til 200°C. Skjær rødbeter, gulrot og pastinakk i 2 cm terninger. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med salt* og pepper* og bland godt sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, inntil myke. TIPS: Rødbeter er ferdige når man kan lett kan stikke dem med en gaffel. 


Forbered panering
2

Finhakk hvitløk. Finhakk persille (inklusiv stilk). Riv ost. Bland revet ost, panko, halvparten av hvitløk og persille i en liten bolle. Krydre med salt* og pepper* og bland godt sammen. 


Forbered kylling
3

Legg kylling mellom to bakepapir på et skjærebrett. Bank dem flate med en kjøtthammer eller kjevle, ca 2 cm. Krydre kylling med en klype salt* og pepper*på begge sider, og fordel på et stekebrett med bakepapir. 


Bak kylling
4

Smør sennep på kylling. Dryss pankomix ovenpå sennep og press lett med baksiden av en skje så det festes i kyllingen. Bak kylling i ovnen inntil den er gjennomstekt og gylden, 12-15 min. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.


Lag persilledressing
5

Bland creme fraiche, en skvett olivenolje* og resterende persille og hvitløk i en liten skål. Krydre med salt* og pepper*, og rør rundt. Når rotgrønnsaker er ferdige, la dem avkjøle litt og deretter bland dem med salatmix. 


Servér
6

Anrett rotgrønnsaker på tallerkener og topp med kylling. Serveres med persilledressing.