Pannestekt schnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt schnitzel

Pannestekt schnitzel

med kremet sjalottløksaus og syrlig tomatsalat

Pannestekt schnitzel med kremet sjalottløksaus og syrlig tomatsalat.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

500 g

Poteter

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Sjalottløk

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

2 stk

Tomat

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

1 pose

Bladpersille

1 stk

Paprika

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 5)

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier582 kcal
Energi (kj)2436 kj
Fett18.43 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater58.13 g
Sukker14.9 g
Protein48.1 g
Natrium392 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med halvparten av Mamas Favoritt og en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i 20-30 min.

Forbered råvarer
2

Skjær tomat i 1 cm biter. Fjern frøene og skjær paprika i 1 cm biter. Finhakk persille. Skjær sjalottløk i tynne skiver.

Stek kjøtt
3

Når potetene har vært i ovnen i 10 min, skjær svinekjøtt i to stykker på langs (1 per person) på et eget skjærebrett. Krydre svinekjøtt med resterende Mamas Favoritt og en klype salt og pepper. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt på begge sider i 1-2 min, til gjennomstekt. Sett til side på en tallerken.

Lag saus
4

La stekepannen kjøle seg ned litt, varm den så opp på middels lav varme og tilsett en skvett olivenolje. Stek sjalottløk i 2-3 min, eller til myk. Rør inn vann [½ dl | 1 dl] og kyllingbuljong. Kok i ytterligere 1-2 min. Fjern fra varmen og avkjøl i 1 min. Rør inn rømme [½ pakke, 2P]. Tilsett svinekjøtt i stekepannen og gjennomvarm. Krydre med en klype salt og pepper.

Lag tomatsalat
5

Bland olivenolje [1 ss | 2 ss], balsamico og en klype salt og pepper. Rør inn paprika, tomat og persille.

Server
6

Anrett svinekjøtt, sjalottløksaus, poteter og tomatsalat på tallerkener. Strø finrevet ost over tomatsalaten.