Pork medallions in a gruyere cream sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork medallions in a gruyere cream sauce

Pork medallions in a gruyere cream sauce

with mashed potato and apple salad

Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Bakepotet

250 g

Svinefilet

40 g

Ruccola

1 stk

Eple

1 stk

Gulrot

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)

4 g

Kyllingbuljong

2 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

3 ss

Melk til mos

½ ts

Salt til mos

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Smør til saus

½ dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier697 kcal
Energi (kj)2915 kj
Fett34.6 g
Mettet fett15.6 g
Karbohydrater59.5 g
Sukker16.2 g
Protein37.9 g
Natrium392 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6