Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
50 g
Prosciutto
150 g
Portobello
1 stk
Sjalottløk
20 g
Finrevet ost
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)
4 g
Kyllingbuljong
1 pose
Basilikum
1 stk
Hvitløk
Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjør portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto.
Kok pasta i 10 min. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen med en skvett olivenolje*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekeoanne på middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, eller til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek sjalottløk, sopp, hvitløk og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett buljong, matfløte og halvparten av basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.
Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciutto i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.
Fordel kremet pasta i dype tallerkener og topp med resterende prosciutto og revet ost. Pynt med basilikum.