topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Portobellopasta

Portobellopasta

med prosciutto og spinat

Tags:
Rask
Allergener:
Melk
Hvete
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Sjalottløk

20 g

Finrevet ost

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier722 kcal
Energi (kj)3021 kj
Fett20.44 g
Mettet fett10.7 g
Karbohydrater102.55 g
Sukker9.7 g
Protein30.14 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjør portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto.

Kok pasta
2

Kok pasta i 10 min. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen med en skvett olivenolje*.

Stek prosciutto
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekeoanne på middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, eller til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

Lag saus
4

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek sjalottløk, sopp, hvitløk og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett buljong, matfløte og halvparten av basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.

Tilsett pasta
5

Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciutto i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

Server
6

Fordel kremet pasta i dype tallerkener og topp med resterende prosciutto og revet ost. Pynt med basilikum.