topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask koreansk BBQ-bowl

Rask koreansk BBQ-bowl

med frisk slaw og jasminris

I dag vil middagen stå klar på rekordtid! Kan vi friste med en koreansk BBQ-bowl? Vi serverer en smaksrik kjøttdeigblanding laget med BBQ-saus, kyllingbuljong og soyasaus på en seng av luftig jasminris. Retten friskes opp med en slaw og toppes med chiliflak for å gi det hele et ekstra kick.

Tags:
Superrask
Allergener:
Gluten
Sesam
Soya
Hvete
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

75 g

Spisskål, skåret

1 stk

Lime

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

4 g

Kyllingbuljong

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Koreansk BBQ-saus

(Inneholder Soya, Sesam)

1 stk

Gulrot

1 g

Chiliflak

1 pose

Koriander

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til steking

1 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier913 kcal
Energi (kj)3819 kj
Fett49 g
Mettet fett11.6 g
Karbohydrater82 g
Sukker12.9 g
Protein31.1 g
Natrium616 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme, og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Stek kjøttdeig
2

Finhakk rødløk.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig og rødløk i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett koreansk BBQ-saus, kyllingbuljong, soyasaus og vann. La putre i 1-2 min.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Bland salat
3

Riv gulrot (uskrelt), og finhakk den siste biten.

Halver lime.

Bland skåret spisskål, gulrot, chiliflak, en skvett limesaft og salt i en mellomstor skål.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Server
4

Fordel ris, kjøttdeig og slaw i skåler.

Server med en klatt svart sesammajones.

Dryss over peanøtter og koriander.