Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
2 stk
Tomat
1 stk
Paprika
1 stk
Hvitløk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
30 g
Grønn pesto
(Inneholder Melk, Sulfitter)
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
1 stk
Rødløk
½ stk
Sitron
½ stk
Squash
1 ss
Olivenolje (steg 1)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær paprika i 1 cm tykke strimler. Rens squash, halver på langs, og skjær i 1 cm tykke halve skiver. Skjær rødløk i 2 cm tykke båter. Skjær tomat i små båter. Overfør grønnsaker til en bakeplate med bakepapir. Drypp over med olivenolje* [1 ss | 2 ss] og krydre med en klype salt* og pepper*. Bak i 15-20 min, eller til grønnsakene er møre.
Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk spinat. Skjær sitron i båter.
Kok opp lettsaltet vann* i en stor gryte når grønnsakene har ca 10 min igjen av steketiden. Kok ravioli i 3-4 min eller til “al dente”. Ta vare på litt pastavann [3/4 dl | 1 ½ dl] (brukes til saus), hell resten fra og tilsett en skvett olivenolje* i gryten med ravioli.
Bland ricotta, pesto [½ pakke, 2P], hvitløk og en skvett sitronsaft i en mellomstor bolle. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett pastavann og bland til en saus.
Varm opp gryten med ravioli på middels høy varme. Tilsett pesto- og ricottasaus og bland med ravioli, bakte grønnsaker og spinat (spar litt til pynt). Smak til med salt* og pepper*.
Anrett ravioli i skåler. Pynt med resterende spinat og sitronbåter.