Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Squash
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
125 g
Cherrytomater
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
½ stk
Rosmarin
50 g
Prosciutto
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Hvitløk
1 g
Chiliflak
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
½ pose
Bladpersille
4 dl
Vann (steg 3)
Sett ovnen på 220/200°C (varmluft). Rens squash og del i to på langs. Grav innmat ut med en skje inntil det er 1 cm igjen på alle sider, og finhakk innmat. Finhakk hvitløk. Plukk og finhakk rosmarinblader [½ stk, 2P]. Del cherrytomater i to. Grovhakk persille.
Bland hakket squash, hvitløk, rosmarin, ricotta, en klype chili, en klype salt* og pepper* i en liten bolle. TIPS: Bruk mindre eller ingen chili hvis du ikke liker sterk mat.
Fyll de to halve squash med ricottamix. Pakk squash inn i prosciutto og plasser på et stekebrett med bakepapir. Plasser cherrytomater ved siden av squash og bak i ovnen inntil møre, 20-25 min.
Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La simre i 12-15 min, inntil myke men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell overskytende vann fra.
Grovhakk persille. Bland ferdig perlecouscous med persille (spar litt til pynt), spinat, creme fraiche [½ stk, 2P]. Smak til med salt* og pepper*. Bland cherrytomater forsiktig med perlecouscous.
Anrett perlecouscous i skåler. Del prosciuttopakket squash i to og plasser ovenpå perlecouscous. Pynt med persille og en klype chili.