Svinefilet i estragonsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinefilet i estragonsaus

Svinefilet i estragonsaus

med smørvendte poteter og gulrotsalat

Er det ikke deilig å kunne nyte en bedre middag uten å trenge å bruke timevis på kjøkkenet? Denne oppskriften tar kun et kvarter å tilberede! Ferdigkokte poteter varmes opp, og vendes i smør for å gjøre de ekstra gode. Samtidig bruner vi svinefilet og serverer den med en fyldig og kremet estragonsaus med matfløte og kyllingbuljong. Det hele serveres med en nydelig og frisk gulrotsalat som tilbehør.

Tags:
Superrask
Rask
Hvetefri
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

300 g

Svin ytrefilet

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Estragon

4 g

Kyllingbuljong

60 g

Salatblanding

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier747 kcal
Energi (kj)3126 kj
Fett41.5 g
Mettet fett17 g
Karbohydrater52.4 g
Sukker8.5 g
Protein44.1 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok potet under lokk i 3-5 min, eller til gjennomvarme.

Hell av vannet, og bland poteter med smør [1 ss | 2 ss], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Sett til side under lokk.

GRILLTIPS: Forvarm grillen til høy varme dersom du skal grille.

Stek kjøtt
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på høy varme.

Tilsett svinefilet og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Stek svinefilet i 1-2 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt. Legg over på en tallerken og hold varm.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

GRILLTIPS: Grill svinefilet i 1-2 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt.

Bland salat
3

I mellomtiden, finhakk estragon.

Skyll salatblanding.

Bland salatblanding, gulrot, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.

Varm opp samme stekepanne (uten å tørke av den først) på middels høy varme.

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, vann [1 ss | 2 ss], estragon og en klype pepper. La småkoke i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Server
4

Anrett svinefilet, potet og salat på tallerkener.

Øs estragonsaus over kjøtt.