Rask svinefilet i estragonsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask svinefilet i estragonsaus

Rask svinefilet i estragonsaus

med smørvendte poteter og gulrotsalat

Er det ikke deilig å kunne nyte en bedre middag uten å trenge å bruke timevis på kjøkkenet? Denne oppskriften tar kun et kvarter å tilberede! Ferdigkokte poteter varmes opp, og vendes i smør for å gjøre de ekstra gode. Samtidig bruner vi svinefilet og serverer den med en fyldig og kremet estragonsaus med matfløte og kyllingbuljong. Det hele serveres med en nydelig og frisk gulrotsalat som tilbehør.

Tags:
Superrask
Rask
Hvetefri
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Gulrot, Julienne

300 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

60 g

Salatblanding

1 pose

Estragon

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Olje til salat

1 ss

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier870 kcal
Energi (kj)3641 kj
Fett50.7 g
Mettet fett23.6 g
Karbohydrater54.3 g
Sukker11.3 g
Protein46.3 g
Natrium392 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok potet under lokk i 3-5 min, eller til gjennomvarme.

Hell av vannet, og bland poteter med smør, salt og en klype pepper. Sett til side under lokk.

Stek kjøtt
2

Skjær kjøtt i deler (1 per person) på eget skjærebrett. 

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Tilsett kjøtt og krydre med salt. Stek i 3-4 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt. Legg over på en tallerken og hold varm.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Bland salat
3

I mellomtiden, finhakk estragon.

Skyll salatblanding.

Bland salatblanding, gulrot, olivenolje og en klype pepper i en mellomstor skål.

Varm opp samme stekepanne (uten å tørke av først) på middels høy varme.

Tilsett matfløte, kyllingbuljong, vann, estragon og en klype pepper. La småkoke i 2-3 min, eller til noe tyknet.

Server
4

Anrett svinefilet, potet og salat på tallerkener.

Øs estragonsaus over kjøtt.