topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Calabrese beef mince pasta

Calabrese beef mince pasta

with celery, tomato and italian style cheese

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Selleri
Melk
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Bladselleri

(Inneholder Selleri)

1 stk

Løk

2 stk

Tomat

250 g

Kjøttdeig av storfe

60 g

Calabresepesto

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

30 g

Spinat

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier845 kcal
Energi (kj)3537 kj
Fett38.3 g
Mettet fett16.7 g
Karbohydrater77.4 g
Sukker12.9 g
Protein43.3 g
Natrium442 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Skjær selleri i tynne skiver. Del løk i to og skjær i tynne skiver. Grovhakk tomata

2

Kok pasta i 12-13 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann* [½ dl | 1 dl], og hell av resten. Drypp over en skvett olivenolje* for å unngå at pastaen klistrer seg sammen. TIPS: Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kjøttdeig og en klype salt*. Stek i 3-4 min, til brunet. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Tilsett selleri, løk, tomat og en klype salt* og pepper*. Stek i ytterligere 1-2 min. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

5

Senk til middels varme og tilsett spinat, calabresepesto, rømme [½ pakke, 2P], Mamas Favoritt, kyllingbuljong, pastavann* og en klype salt* og pepper*. La putre i 2-3 min.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med kjøttdeig og grønnsaker i calabresesaus. Pynt med finrevet ost.