Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Bladselleri
(Inneholder Selleri)
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
250 g
Kjøttdeig av storfe
60 g
Calabresepesto
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
4 g
Kyllingbuljong
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Skjær selleri i tynne skiver. Del løk i to og skjær i tynne skiver. Grovhakk tomata
Kok pasta i 12-13 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann* [½ dl | 1 dl], og hell av resten. Drypp over en skvett olivenolje* for å unngå at pastaen klistrer seg sammen. TIPS: Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.
Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kjøttdeig og en klype salt*. Stek i 3-4 min, til brunet. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Tilsett selleri, løk, tomat og en klype salt* og pepper*. Stek i ytterligere 1-2 min. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Senk til middels varme og tilsett spinat, calabresepesto, rømme [½ pakke, 2P], Mamas Favoritt, kyllingbuljong, pastavann* og en klype salt* og pepper*. La putre i 2-3 min.
Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med kjøttdeig og grønnsaker i calabresesaus. Pynt med finrevet ost.