Kremet perlecouscous er perfekt å lage når sulten stiger og du vil lage noe skikkelig digg på kort tid. Mens perlecouscousen koker, steker vi bacon, cherrytomater og squash. Deretter blander vi alt og tilsetter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsrett som er klar på under en halvtime!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Kyllingbuljong
170 g
Perlecouscous
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
1 stk
Squash
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, terninger
½ pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
125 g
Cherrytomater
4 dl
Vann (steg 1)
Kok opp en kjele med saltet vann [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong.
Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la småkoke i 12-15 min, eller til myk, men med litt tyggemotstand.
Finhakk eller press hvitløk.
Del løk i to og skjær i tynne skiver.
Skjær cherrytomater i to.
Skjær squash i 2 cm biter.
Finhakk basilikum.
Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Varm opp en stor stekepanne på høy varme.
Stek bacon i 2-3 min.
Senk til middels høy varme. Tilsett løk, hvitløk og squash, og stek i ytterligere 3-4 min. Krydre med en stor klype salt og pepper.
Senk til middels varme. Når couscousen er ferdigkokt, bland med grønnsakene i stekepannen.
Bland inn cherrytomater og spinat. Rør til spinaten har falt sammen. Ta stekepannen av varmen.
Rør inn halvparten av basilikum og creme fraiche [1/2 pakke, 2P]. Smak til med en klype salt og pepper.
Anrett perlecouscous i dype tallerkener og pynt med resterende basilikum.