Poteter eller pasta? I dag kombinerer vi begge! Vi byr på en oppskrift med gnocchi som blir bakt i ovnen med smakfulle krydder. Vi serverer gnocchi med stekte balsamicogrønnsaker, sprøstekt bacon, fersk spinat, finrevet ost og en kremet pestodressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
350 g
Gnocchi
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
140 g
Bacon, terninger
2 stk
Tomat
1 stk
Løk
½ stk
Squash
2 stk
Hvitløk
12 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
30 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
50 g
Kremet pestodressing
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Fordel gnocchi på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Mamas Favoritt. Bland godt. Stek i ovnen i 20-25 min, til sprø.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
Skjær squash [½ stk, 2P] og tomat i 1 cm biter. Halver løk og skjær i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann, og tørk spinatbladene.
Varm opp den samme stekepannen brukt til bacon (ikke vask den) på middels høy varme. Tilsett en skvett olivenolje om nødvendig. Stek tomat, squash og en klype salt og pepper i 4-5 min.
Senk til middels varme. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett balsamico og varm opp i ytterligere 1 min.
Anrett gnocchi på tallerkener. Legg balsamicogrønnsaker og bacon ved siden av. Topp med fersk spinat, finrevet ost og kremet pestodressing.