Siciliansk svinekjøtt- og blomkålsragu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Siciliansk svinekjøtt- og blomkålsragu

Siciliansk svinekjøtt- og blomkålsragu

med spinat og revet ost

Drøm deg vekk til vakre Sicilia med denne enkle ragu-oppskriften. Vi steker kjøttdeig, hvitløk og blomkål i pannen, og lar det putre i en lekker saus med fløte, hvitløk og våre egne krydderblandinger, Hello Sunrise og Hvitløksflørt. Rett før servering blander vi rigatoni og spinat i sausen, og server herligheten med et dryss finrevet ost på toppen.

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Selleri
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

275 g

Blomkål

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier916 kcal
Energi (kj)3832 kj
Fett47.6 g
Mettet fett20.2 g
Karbohydrater74.4 g
Sukker11.4 g
Protein43 g
Natrium2232 mg

Redskaper

Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok rigatoni i 11-12 min, til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk løk.

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk blomkålbuketter og stilk [1/2 stk, 2P].

Skyll spinat.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en ny kjele på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig, løk og salt [1/4 ts | 1/2 ts], og stek i 3-4 min, til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Stek blomkål
4

Tilsett hvitløk og blomkål, og stek videre i 3-4 min, til blomkål mykner.

Lag saus
5

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], pastavann, kyllingbuljong, Hello Sunrise, Hvitløksflørt, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. La putre i 3-4 min, eller til saus tykner noe.

Vend rigatoni og spinat i sausen, til spinat mykner.

TIPS: Tilsett ekstra pastavann hvis pastaen ser tørr ut.

Server
6

Fordel pasta i skåler, og dryss over med finrevet ost.