Oppskrifter med grønnkål
Leter du etter oppskrifter med grønnkål? Vi har samlet noen virkelig smakfulle og enkle grønnkåloppskrifter. Hvis du vil ha mer grønt på menyen, er grønnkål et opplagt valg. Det kan brukes i mange retter og tilberedes på mange måter.
Vegetariske oppskrifter med grønnkål
Lyst på en vegetarisk rett i dag? Utforsk alle våre vegetaroppskrifter med grønnkål her.Flere Vegetariske oppskrifter med grønnkål
Pastaretter med grønnkål
Oppskrifter med fisk og grønnkål
Flere Oppskrifter med fisk og grønnkål
Oppskrifter med salater med grønnkål
Oppskrifter med grønnkål
Hvilken oppskrift med grønnkål skal du velge? Vi har et utvalg av oppskrifter med grønnkål som bare venter på å bli oppdaget. Bruk den enten som tilbehør eller som hovedingrediens. Det er helt opp til deg. Hva vil du sette på menyen?Flere Oppskrifter med grønnkål
Oppskrifter med supergrønnsaken grønnkål
Tilbered grønnkål på et mangfold av måter
Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene om grønnkål
Hvordan tilberede grønnkål?
For å tilberede grønnkål må du først skylle bladene grundig. Fjern de harde stilkene, og kutt grønnkålen i mindre biter. Den kan dampes, stekes eller legges til supper og gryteretter. For rå retter kan du massere bladene med litt olje og salt for å gjøre dem mykere og mildere i smaken.
Hvordan bruke grønnkål?
Grønnkål kan brukes på mange måter. Du kan bruke den rå i salater, steke den som tilbehør, eller tilsette den i supper og gryteretter. Grønnkål er også perfekt for smoothies og kan bakes til sprø grønnkålchips.
Hvordan bruke grønnkål i salat?
Når du bruker grønnkål i salater bør du starte med å fjerne de grove stilkene og skjære bladene i små biter. For å gjøre bladene mindre bitre og mykere, kan du massere dem med olje og litt sitronsaft. Kombiner grønnkålen med ingredienser som frukt, nøtter eller ost for en balansert og velsmakende salat.
Hvordan oppbevare grønnkål?
Grønnkål oppbevares best i kjøleskapet. Pakk den inn i en plastpose eller en fuktig klut for å bevare friskheten. Grønnkål holder seg i opptil en uke. Hvis du har mye grønnkål, kan du også blansjere og fryse den for langvarig oppbevaring.
Hvordan fryse grønnkål?
Skal du fryse ned grønnkål bør du starte med med å skylle og kutte den. Blansjer bladene i kokende vann i 2 til 3 minutter, avkjøl dem raskt i isvann, og tørk dem godt. Legg dem i lufttette poser og frys. Dette bevarer både smak og næringsstoffer i grønnkålen for senere bruk.
Gled deg til middag hver dag!
+4
Oppskrifter du vil elske!
Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke